Бюлетин „Либерален преглед в неделя“

Pin It

Често ми се карат, че генерализирам, че масата – това е плява, че има изключения, че криворазбралите само позорят идеята и тем подобни. Тази градивна критика обаче дълбоко противоречи на вътрешното ми убеждение, че с коментари „на парче“ спори глупакът. Изключенията в човешка форма, защото в случая ще си говорим за хора, най-често се отличават от масата само на приказки, много рядко – по концепция, а по дела – никога.

Та, както казва водещият адвокат Стефан Сталев на д-р Емил Антонов след като вече един час са си говорили за българския национализъм, „днес, докторе, ще засегнем една значима тема – темата за българския национализъм“. И по-точно – за българския националист като градивна обществена единица.

Истинският националист следва завета на Ботев, затова „силно люби и мрази“. Той е крайнодесен и активно мрази комунистите, а последното май е единствената му положителна черта. Той е чел малко, но знае много. Понастоящем чете още по-малко, но говори още повече.

Нравствената триада „Бог, цар, отечество“ разкрива, че националистът е на всичкото отгоре и праведен християнин. Набожността на истинския националист се изразява в това, че мрази всички мюсюлмани.

Той мрази турците, защото им е дълбоко обиден заради петстотинте години. Впрочем, Турция ни дължи 10 милиарда за къщите на тракийските бежанци. „С лихвите може и да са повече“, каза Волен. В тази връзка няма спор, че делото на цар Симеон е свято и той не е бил никакъв завоевател, че българите не са носели пожари, изнасилвания и грабеж, а са пърхали на розовите крила на международното разбирателство. Факт. ТУРЦИЯ, ИЗВИНИ СЕ!


Small Ad GF 1

Истинският националист мрази циганите, защото крадат и са неграмотни. Патриотът краде само когато любимият му отбор гостува в чужбина, при това само от бензиностанции и то само когато и другите чопнат по нещо, което на практика не е никакво престъпление. Даже направо си е военна плячка! Турция, извини се! Леле, ако хан Крум беше жив…! А който не е съгласен, е приятел на евреите.

Или поне масон…

Истинският националист е искрено притеснен от процеса на „циганизация“ в България и пламенно призовава всички чисти етнически българи да правят деца. В масовия случай националистът няма собствени деца и не крои планове някога да има.

В крайна сметка за това са виновни циганизираният генофонд и чалгата – твърде трудно се срещат чисти етнически българки, които да изгарят от матерналистичен плам да народят сюрия чисти арийчета (багатур-боил-прабългарчета), пък и да ги издържат финансово.

Последното е необходимо, защото комунистите и евреите целенасочено провалят живота на истинските националисти, вследствие на което последните губят желание да съзидават семейство и да творят челяд. Това, обективно погледнато, си е геноцид. СССР и Израел, дължите ни 10 милиарда компенсации! С лихвите са повече.

Истинските националисти мразят негрите. И арабите. Да не забравяме азиатците, индианците, метисите, албиносите… И извънземните. Истинският националист не мрази само ескимосите, защото или не е чувал за тях, или не вярва в съществуването им.

Бюлетин „Либерален преглед в неделя“

Той обаче вярва в превъзходството на бялата раса и лелее просперитета й. Това, разбира се, не е безусловно. Белите се делят на националности, като в зависимост от историческите, географските и политическите особености могат да бъдат разделени на „мръсни комунисти“, „американски мекерета“ или просто „испански/френски/Галапагоски (без значение) боклуци“.

Истинският националист мрази евреите. Мрази и масоните. Но най-въпиюща е омразата му към юдо-масоните, които дърпат конците на интергалактически комплот, чиято единствена цел е унищожението на чистите етнически българи.

Той е дотолкова посветен и осведомен за детайлите на тази дотолкова засекретена конспирация, че някак естествено се поражда въпросът е ли, аджеба, тази конспирация тайна? Със сходна жар българският националист мрази билдербергите, розенкройцерите, илюминатите, тамплиерите, Лин-куей, както и всички други тайни общества, чиято единствена цел е в Джебел и Крумовград да се говори само на все неизвестния за непосветените „османски иврит“. Еми к'во, „масон“ е „Осман“, ама разбъркано! Факт! А когато фактите говорят, даже „рязаните“ майкопродавци мълчат!

Единственото горе-долу почитано от истинските националисти тайно общество е Ку-клукс-клан, но отново с условности – оценките варират от „тяхното дело е свято“, през „банда тъпи скинарчета“, та чак до „чифутски мекерета, които избиват негрите в полза на евреите“.

Истинският националист мрази хомосексуалистите и е готов да спори от „Обеля“ до Никулден, че ако биеш един гей достатъчно интензивно и го наричаш „мръсен педал“, то той няма как в един момент да не се завърне на правилния бряг на реката.

Че хомосексуалистите и хората в неравностойно положение „замърсяват генетичния код на нацията“ за него е аксиома. Истинският националист, разбира се, не знае кои са Стивън Хокинг и Рей Чарлз, Ким Пийк или Ник Вуичич. Другаде е акцентът.

Стигаме до това какво всъщност обичат националистите. Списъкът е кратък, от което май-май излиза, че истинският националист е твърде студена социометрична звезда. Той е патриот и родолюбец – обича истински единствено и само нашето свещено отечество България. Да, той обича родината, но мрази държавата. „Държавата“ означава:

а) полицията – единствено тя бие по-лошо от истинските националисти
б) жандармерията – виж а)
в) съдебната система – тя е само трансмисия в пъкления план, целящ елиминацията на всяко късче българщина.
г) данъците – ясно защо. В Турската империя данъците са събирани от евреи. Истинският националист може да събере 2 и 2.

Движен от любов към родината и народа, истинският български националист не плаща данъци, рисува свастики върху държавното имущество, осигурява се на минимална работна заплата, а при една евентуална война най-татуираните ще бъдат първите, които ще се пишат „дюстабан“ или „осем диоптъра“.

Истинският националист обича българския народ и е готов да пожертва живота си за него. Под „българския народ“ разбирай „малкото останали истински български националисти“. Всички други, пък било то чисти етнически българи, са врагове, с които истинският български националист влиза ежедневно в кървави битки.

Този скверен легион се състои от мекерета, майкопродавци, отцеругатели, врагове на България, анти-българи, национални предатели, българоненавистници, чуждопоклонници, подлоги, продажници, подставени лица, отродители и дьонмета. Сиреч всеки един, който не е истински български националист.

Майкопродавци, отцеругатели и отродители не са
а) Васил Левски
б) Христо Ботев
в) Георги Бенковски
г) Адолф Хитлер

България е единствената страна в света, в която има (!)официално регистрирана масонска ложа (!), която претендира да е единствената легитимна. При националистите е горе-долу същото. Радикалните отричат дейността на умерените и обратното, като се обиждат на „фалшив“.

Истинският български националист ненавижда фалшивите български националисти – той се гнуси от Волен („прононсираното комунистическо мекере Сидер, куче, анатема!“), мрази Боян Расате („чифутска подлога, работил е за Сорос!“), а д-р Емил Антонов и Георги Жеков „казват истини, но са клоуни“.

Освен Волен мразят Иван Костов („мангал, ограби България!“), Симеон Саксгобурготски („национален предател“), Сергей Станишев („мръсен педал“), Ахмед Доган („резан майкопродавец, турски отродител“) и така нататък, и така нататък, и така нататък.

Патриотизмът е нещо прекрасно, когато не е самоцел. Между другото, лично аз ненавиждам бездомните кучета, комунистите и Ахмед Доган много повече от всеки един националист и се надявам да изчезнат от лицето на земята в изброената поредност.

Само че проблемите на обществото не се решават с „мразя тоя, мразя оня“, а с работа. Като си татуираш герба или Небесната костенурка и дращиш до откат лозунги по форумите, най-много да промениш… ами… нищо. Или да те арестуват.

Със сигурност знам обаче, че докато дейността на националистите изглежда така, както досега, в очите на нормалните хора национализмът ще бъде ни повече, ни по-малко от „последното убежище на глупостта“.

Източник

Антон Емилов е български автор, който предпочита да пише под псевдоним.

Pin It

Прочетете още...

Балът на жертвите

Тони Николов 14 Сеп, 2015 Hits: 9626
Има нещо стъписващо в българския досег с…