Бюлетин „Либерален преглед в неделя“

Pin It

Scared-Man Cover thmb

Страници:

Налични формати:

Дата на издаване: 

 

166

PDF, EPUB, MOBI

18-10-2014

 

Download

icon-pdf icon-epub icon-kindle

Анотация

Прозата на Румен Леонидов, независимо дали е точно вашата „чаша кафе“ или не, си остава силно експресивна, неспокойна, изпълнена с множество трудни, понякога болезнени за всички ни въпроси. И, което е може би още по-важно – тя по никакъв начин не може да бъде разграничена и отделена от човека, който стои зад нея. Румен може да ви харесва или не, да ви се струва модерен или остарял, ненужно агресивен или прекалено раним... Но каквото и да е мнението ви, в края на краищата сигурно всички ще се съгласим, че днешна България би била едно значително по-безинтересно, по-сиво, по-невидимо място, без присъствието на този човек в животите ни.

И така, наздраве за поредното издание на „Екстаз“ и поредната безплатна електронна книга, която ви предлагаме с надеждата, че ще намерите някоя и друга свободна минута в претрупаното ежедневие, за да се срещнете с неспокойните мисли на един човек, който – дали като всички ни? – се чувства натоварен с едно настояще, един живот, една реалност, които може би не са точно най-мечтаните... Но затова пък си остават единствените.

Наздраве, наздраве, наздраве!

За автора

Rumen leonidovРумен Леонидов е български поет и преводач, журналист, издател и общественик. Роден е на 17 май 1953 година в София. Правнук на войводата от ВМОРО Леонид Янков. Редовно посещава лобното място на прадядо си, където е канен официално като гостуващ поет. Към 2011 година има издадени девет стихосбирки и е носител на български и международни награди за поезия.

Откъс

 

Видеоклип

 

Pin It

Прочетете още...